Un smartwatch de calitate

Avand in vedere faptul ca pe piata de la noi se afla o multime de astfel de ceasuri smartwatch, cele mai sugestive modele putand fi gasite pe pagini precum ceas-smartwatch.ro, alegerea celui mai porivit produs v-ar putea da unele batai de cap. In ziua de azi, un smartwatch reprezinta practic un mini calculator ce are in componenta sa mai multe elemente pe care le regasim intr-un telefon. Un smartwatch este mult mai avansat decat bratarile fitness sau ceasurile sport. Cadranul ceasului este inlocuit de un ecran LCD sensibil la atingere.

Cateva functii de care sa tineti cont

Pe langa clasica functie de afisare a timpului, aceste ceasuri mai pot face si numeroase alte lucruri. Un smartwatch de calitate va fi capabil sa afiseze diverse modele pe cadran. El poate sa imite chiar si un ceas de mana clasic. Datorita acestui aspect, amatorii de astfel de accesorii isi pot cumpara un ceas inteligent pe gustul lor. Un ceas smartawatch permite afisarea tuturor notificarilor primite pe telefon. Aceasta functie este destul de importanta pentru ca pe telefon ne vin numeroase notificati. iOS si Android Wear sunt cele mai populare sisteme de operare pe care le intalnim pe aceste smartwatchuri.

In foarte multe din cazuri, cel mai bun smartwatch este dependent de smartphone-ul vostru. Fara un telefon, ceasul va trebui sa se conecteze la WIFi, lucru ce va seca foarte repede bateria acestui ceas. Lucrurile nu stau chiar asa daca vorbim despre conexiunea Bluetooth care nu consuma atat de mult din bateria ceasului. Un smartwatch modern este dependent de smartphone. Majoritatea modelelor de ceasuri inteligente va vor tine doar cateva zile intre incarcari succesive. Exista insa si unele modele care au un ecran special eINK. Acest tip de model consuma mult mai putin curent, iar autonomia poate ajunge fara probleme chiar si la cateva luni de zile.

Apple Watch este un ceas foarte apreciat de multe persoane. Acesta, inca din prima zi de la lansare s-a vandut in cantitati impresionante. Acest ceas a fost vandut mai mult decat toate ceasurile inteligente existente la un loc. Acest ceas poate fi adaptat in functie de gusturile voastre, el venind echipat cu numeroase bratari. Finisajele carcasei sunt si ele de apreciat atunci cand vorbim despre acest ceas. Aceste lucruri dicteaza pretul final al ceasului. Veti putea alege fara probleme intre bratari sport cauciucate, bratari din otel inoxidabil, dar si nylon tesut. Ceasul Watch Series 3 ofera un procesor dual core mai rapid, dar si un chip GPS.

 

Leave a Reply